Tranzitexport d.o.o. Sarajevo | +387 33 753 600 | Radno vrijeme: Pon-Sub | E-mail:

Kompanija koja na tržištu posluje više od 15 godina, a primarna djelatnost je proizvodnja armaturnih mreža i prodaja građevinskih materijala.

Novosti

Pratite posljednje novosti i dešavanja u grupaciji Tranzitexport-a.
Proizvodnja armaturnih mreža i trgovina proizvodima od čelika je segmenat po kojem je firma Tranzitexport prepoznatljiva kao lider na tržištu.

Građevinski materijali

Direktni smo Kupac fabrika za građevinske proizvode koje distribuiramo, pa kupovina “iz prve ruke” osigurava našim Kupcima odlične pogodnosti.

SAZNAJ VIŠE

Nekretnine

Grupacija Tranzitexport se ostvaruje i na projektima stanogradnje kao investitor. Također u svom vlasništvu imamo i određeni broj poslovnih prostora u ponudi za prodaju i/ili najam.

SAZNAJ VIŠE

Tranzitpetrol

Moderan kompleks benzinska pumpa TRANZIT PETROL se prostire na 4.500 m2 sa marketom, cafeom i samouslužnom autopraonicom, uz glavnu cestu u Starom Ilijašu.

SAZNAJ VIŠE

Proizvodnja i skladište u Ilijašu

Kompleks od 30.000 m2 sa  proizvodnom halom gdje se odvija proizvodnja, skladišnom halom i otvorenim prostorom koji dozvoljava skladištenje i manipulaciju velikih količina robe.

SAZNAJ VIŠE
O NAMA

Tranzitexport d.o.o. je kompanija koja na tržištu posluje više od 15 godina, a primarna djelatnost je proizvodnja armaturnih mreža i prodaja građevinskih materijala.

Prvih godina svoga poslovanja kompanija se isključivo bavila tranzitnom prodajom, što je omogućilo da u samom startu poslovanja započne direktna partnerstva sa renomiranim proizvođačima. Godine ulaganja upravo u izgradnju stabilnih i kvalitetnih poslovnih kooperacija, te intenzivna nadgradnja infrastrukture smjestili su nas na poziciju jedne od vodećih kompanija u BiH u snadbijevanju svim vrstama građevinskih materijala.
Uprava društva se nalazi u Blažuju, zajedno sa centralnim veleprodajnim skladištem i maloprodajnim objektom.

Trgovina građevinskim čelikom ima značajan udio u poslovanju našeg društva jer smo proizvođači armaturnih mreža i binor nosača. Proizvodnja se odvija u Starom Ilijašu, gdje se na 30.000 m2, nalazi naše drugo veleprodajno skladište te kompleks TRANZIT PETROL, moderna benzinska pumpa sa caffe barom, marketom i samouslužnom autopraonicom.

U vlasništvu grupacije je i atraktivna lokacija u Općini Novo Sarajevo, adresa Fra Filipa Lastrića, kod Hotela Bristol.

Trenutno je na ovoj lokaciji organizovan veliki parking sa radnim vremenom 00-24 h, koji nudi usluge parkiranja po satu, dnevno ili mjesečno.

TRANZITEXPORT vlasnik ISO certifikata – Uspješno implementirano upravljanje kvalitetom!
Tranzitexport d.o.o. je domaća kompanija u stopostotnom privatnom vlasništvu.
Profesionalnost i odgovornost su postulati na kojima baziramo svoj poslovni kodeks i ideologiju. Pored toga aktivno doprinosimo i razvoju zajednice stvaranjem novih radnih mjesta, poticanjem razvoja privrede i trgovine te socijalno i ekološki osvješćenom djelovanju.