Tranzitexport d.o.o. Sarajevo | +387 33 753 600 | Radno vrijeme: Pon-Sub 07-18 h | E-mail: tranzitexport@bih.net.ba

Novosti

Pratite posljednje novosti i dešavanja u grupaciji Tranzitexport-a.
Građ. materijali

Sa preko 10.000 različitih artikala i preko 1.000 stalnih kupaca, mi smo profesionalan i ekspeditivan partner za sve koji grade.

SAZNAJ VIŠE
Proizvodnja

Na površini od 30.000 m2 nalazi se kompleks sa dvije moderne proizvodne hale, prilaznim parking prostorom za šlepere na glavnoj cesti u Starom Ilijašu.

SAZNAJ VIŠE
Nekretnine

U ponudi imamo uvijek određeni broj nekretnina za prodaju i najam, čiji smo vlasnici i investitori ili pak kroz našu suradnji sa velikim brojem investitora i izvođača radova.

SAZNAJ VIŠE
Tranzitpetrol

Moderan kompleks benzinske pumpe sa marketom, cafe barom i samouslužnom autopraonicom, prostire se na 4.500 m2 uz glavnu cestu u Starom Ilijašu.

SAZNAJ VIŠE

Kompanija koja na tržištu posluje više od 15 godina, a primarna djelatnost je prodaja građevinskih materijala.

Godine ulaganja u izgradnju stabilnih i kvalitetnih poslovnih kooperacija te intenzivna nadgradnja infrastrukture smjestili su nas na poziciju jedne od vodećih kompanija u BiH u snadbijevanju svih vrsta građevinskih materijala.
Uprava društva se nalazi u Blažuju, zajedno sa centralnim veleprodajnim skladištem i maloprodajnim objektom.
O NAMA

Tranzitexport d.o.o. je kompanija koja na tržištu posluje više od 15 godina, a primarna djelatnost je prodaja građevinskih materijala.

Prvih godina svoga poslovanja kompanija se isključivo bavila tranzitnom prodajom, što je omogućilo da u samom startu poslovanja započne direktna partnerstva sa renomiranim proizvođačima. Godine ulaganja upravo u izgradnju stabilnih i kvalitetnih poslovnih kooperacija, te intenzivna nadgradnja infrastrukture smjestili su nas na poziciju jedne od vodećih kompanija u BiH u snadbijevanju svim vrstama građevinskih materijala.
Uprava društva se nalazi u Blažuju, zajedno sa centralnim veleprodajnim skladištem i maloprodajnim objektom.

Trgovina građevinskim željezom ima značajan udio u poslovanju našeg društva jer smo proizvođači armaturnih mreža i binor nosača. Proizvodnja se odvija u Starom Ilijašu, gdje se na 30.000 m2, nalazi naše drugo veleprodajno skladište te kompleks TRANZIT PETROL, moderna benzinska pumpa sa caffe barom, marketom i samouslužnom autopraonicom.

Synergetic d.o.o. Sarajevo je društvo koje posluje u okviru naše grupacije, čija je osnovna djelatnost inženjering i izgradnja stambeno-poslovnih objekata te iznajmljivanje i prodaja nekretnina.
U okviru Tranzitexport-a djeluje i Eurotransport d.o.o. Sarajevo, društvo za međunarodni i unutarnji transport roba.

Društvo Inlux d.o.o. Sarajevo ima u svom vlasništvu Parking Bristol.

Parking se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Sarajevu, a pruža usluge parking i najma reklame na reklamnim panoima koji su postavljeni na ovoj lokaciji.

Tranzitexport d.o.o. je domaća kompanija u stopostotnom privatnom vlasništvu.
Profesionalnost i odgovornost su postulati na kojima baziramo svoj poslovni kodeks i ideologiju. Pored toga aktivno doprinosimo i razvoju zajednice stvaranjem novih radnih mjesta, poticanjem razvoja privrede i trgovine te socijalno i ekološki osvješćenom djelovanju.
TRANZITEXPORT vlasnik ISO certifikata – Uspješno implementirano upravljanje kvalitetom!
Tražite posao? Svoju biografiju pošaljite na