TRANZIT group BH | +387 33 753 600 | TRANZIT Export d.o.o. | TRANZIT Petrol d.o.o. | Synergetic d.o.o. | Inlux d.o.o. | Tranzit West d.o.o.

Tranzitpetrol

Moderan kompleks benzinska pumpa sa marketom, cafe barom i samouslužnom autopraonicom TRANZIT PETROL prostire se na 4.500 m2 uz glavnu cestu u Starom Ilijašu.

TRANZITPETROL – mjesto našeg susreta

Moderan uslužno-poslovni kompleks TRANZIT PETROL prostire se na 4.500 m2 uz glavnu cestu u Starom Ilijašu.  Ovo je benzinska stanica na kojoj se toče samo visokokvalitetni naftni derivati. Premium gorivo i auotplin – LPG osigurat će vam više pređenih kilometara uz optimalnu potrošnju.

Bilo da želite popiti jutarnju kafu, susresti se sa prijateljima, održati sastanak ili pak uživati u našem programu toplih i osvježavjućih napitaka na usluzi vam je naše ljubazno i profesionalno osoblje u prijatnom ambijentu CAFE TRANZIT. TRANZIT CAFE nije cafe na koji ste navikli i koji očekujete u sklopu benzinske stanice. Uživanje u kafi na italijanski način uz MANUEL kafu, prirodni cjeđeni sokovi i odlični svježe pripremljeni sendviči  razlozi su zašto smo postali sinonim za mjesto susreta.

Market sa velikim brojem artikala iz programa autokozmetike ali i opće potrošnje za domaćinstvo i put po pristupačnim cijenama.

Samouslužna autopraonica TRANZIT radi non-stop. Pet boxova predviđeno je za pranje, voskiranje i ispiranje vozila, gdje koristimo najkvalitetnije auto-šampone i vosak. Za dodatnu njegu obezbjeđeni su usisivači, dubinsko pranje, sjaj za gume i mirisi za auto.

TO GO ! Kafa kao i ostali topli napitci brenda MANUEL te sendviči u praktičnom pakovanju za ponijeti ! Uvijek uz vas na putu i kada nemate vremena.

IMG_5892 (1)

Za nas je najvažniji kvalitet!
Zbog toga smo odabrali poznati italijanski brend MANUEL, jedan od vodećih distributera kafe u svijetu.

Topli napitci vrhunske kvalitete brenda Manuel cafe u praktičnom pakovanju
ZA PONIJETI.